Yalçınpen - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 68 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Yalçınpen
    Fax
    02562192329
    Adres
    Zeybek Mah. 1516. Sok. No:62/C 3. Sanayi Sitesi Efeler
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@yalcinpen.com.tr
    Web Sitesi
    http://www.yalcinpen.com.tr/

    Yapı sektöründe 2002 yılında başladığımız iş serüvenimize bugün dört ana kola ayrılmış daha kurumsal daha profesyonel çözümler getiren Yalçınpen olarak devam ediyoruz.

    Sadece yapı sektöründe kalmayıp geçen zaman içerisinde PVC DOĞRAMA, DEMİR DOĞRAMA, MOBİLYA DEKORASYON ve OTOMASYON SİSTEMLERİ sektörlerinde de başarılı çalışmalara imza atarak kendimizi geliştirdik. Hedefimiz yapı ve inşaat alanlarında en geniş bilgi birikimine sahip olmak ve müşterilerimize anahtar teslim çalışmalarımızla daha hızlı, daha ekonomik, daha güvenilir ve daha pratik çözümler yaratmaktır

    Müşterilerimizin memnuniyet ve güvenine öncelik verdiğimizden dolayı yaptığımızın işin her aşamasında kaliteden ödün vermeden en iyi ürünlerle ve en iyi işçilikle sizlere hizmet veriyoruz. Bizim iş prensibimizde her şey para demek değildir. Bu yüzden önce insan kavramını, sağlık kavramını ve kullanış kavramını baz alarak size en mükemmel işleri sunmayı amaç ediniyoruz.

    Yapacağınız kamuoyu araştırmasında da göreceğiniz gibi müşterilerimiz bize ve yaptığımız işlere güveniyorlar. Gelin, sizlerde kalitemizi yaşayın.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll