Pilla Organizasyon - / | https://www.firmasepeti.com

Etiketler

0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 55 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Pilla Organizasyon
    Fax
    04522021052
    Adres
    Düz Mah. Yıldız Sk. No: 1
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@pillaorganizasyon.com
    Web Sitesi
    http://www.pillaorganizasyon.com/iletisim.html

    Eylül 2015' de faaliyete geçen ve organizasyon sektöründe özel tasarım ürünlerle, farklı bakış açılarıyla çözüm ortaklığı sağlayan bir firmayız. Pilla Organizasyon olarak sektörde yeni ama kısa zamanda yaptığı işlerle ve çalıştığı firmalarla kendi kanıtlamış olmaktan dolayı da kıvanç duymaktayız. Her geçen gün kendini yenileyen , amatör ruhunu yitirmeyen ve başarının bir sınırı olmadığını düşünen anlayışımızla emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz.

    Misyon

    Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sunmayı kendine ilke edinen Pilla Organizasyon kendini profesyonelliğe adamış uzman kadrosuyla; düğün, nişan kına, açılış, konusunda kaliteli hizmet vermektedir. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ekibimizle organizasyonlarınızda güvenilir ve kaliteli, hizmetler sunmaktayız.

    Siz değerli müşterilerimize; sektördeki tecrübelerimizi, iş disiplinimizi ve her geçen gün yaratıcı fikirlerle geliştirdiğimiz alt yapımızı sunmaktan onur duymaktayız.

    Vizyon

    Organizasyon sektöründe, yenilikleri sürekli takip etmek teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlayan, kaliteli hizmet anlayışına sahip, müşteri memnuniyetini sürekli geliştirmeyi düşünen ve çözüm ortaklarının birinci derecede tercih ettiği, sektöründe lider bir şirket olmak.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll