Karşıyaka Organizasyon - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 55 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Kemal Akyol
    Fax
    Belirtilmemiş
    Adres
    Martı Tower - Bayraklı
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    kemal@werimli.com
    Web Sitesi
    karsiyakaorganizasyon.com

    Karşıyaka Organizasyon / WE"rimli Eğitim & Danışmanlık; 2007 yılıdan bu yana sektörün çeşitli alanlarında hizmet vermeye devam etmektedir. Kurucusu Kemal Akyol olan şirket; akademik altyapı ve alanlarında uzman çalışma arkadaşlarıyla birlikte geleceğe yönelik yatırımlarına devam etmektedir. Bu doğrultuda rekabet unsurlarının ön plana çıktığı günümüz koşullarında eğitimin ve organizasyon işlerinin doğru ve eksiksiz yapılması ve aktarılması temel hedefimizdir. Tüm misafirlerimize en kaliteli olanı sunmak temel misyonumuz olup, %100 memnuniyet esasına göre çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

    Karşıyaka Organizasyon / WE"rimli Eğitim & Danışmanlık, karşılıklı ve birlikte yarar ilkesiyle hizmet verdiği iş ortaklarını, farklılık ve farkındalıkla donatır. Kurumumuz tüm çalışmalarını, genelde “iş ortaklı” ve özelde “birey” odaklı olarak birlikte kurgular, planlar ve yönetir. Standart çözümlerin standart sonuçlar doğuracağı prensibinin aksine her çalışmasında iş ortaklarına farklı, yeni, yararlı ve mutlu sonuçlar ortaya koyan çözümler sunar.

    Karşıyaka Organizasyon / WE"rimli Eğitim & Danışmanlık temel amacı, önceliğinin müşteri odaklılık olması itibariyle insana değer veren, dürüst ve içinde yaratıcılık barındıran bir çalışkanlık ile birlikte takım çalışmasını ön plana alan, takdir edilecek işler çıkarmaktır.

    Karşıyaka Organizasyon / WE"rimli Eğitim & Danışmanlık ve “WE”rimli Eğitim & Organizasyon bünyesinde “Karşıyaka Organizasyon“  ve “izmirverimliegitimorganizasyon“ markalarını da barındırmaktadır.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll