Genesys - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 66 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Atalay Aktaş
    Fax
    02162503232
    Adres
    Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No: 4 Akkom Office Park 2. Blok Kat.10
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    atalay.aktas@genesys.com
    Web Sitesi
    http://www.genesys.com/tr

    Genesys, çok kanallı müşteri deneyimi ve iletişim merkezi çözümleri alanında küresel lider konumundadır. Müşteri deneyimi platformumuz ve çözümlerimiz, şirketlerin müşterileriyle tüm temas noktalarından, kanallardan ve etkileşimlerden faydalanarak sorunsuz iletişim kurmasına yardımcı olur. Bu çözümler, şirketlerin farklı müşteri deneyimleri sunarak gelirlerini ve müşteri sadakatini arttırmalarını sağlar.

    3500ün üzerinde başarılı müşteri, Genesys hizmetlerinin etki düzeyini en iyi şekilde anlatmaktadır. Müşteri başarı öykülerine göz atın.

    1990 yılında kurulan Genesys, o günden bu yana müşteri hizmetlerinin daha üst seviyelere taşınmasına öncülük etmektedir. Dünyanın ilk yüksek ölçeklenebilirliğe sahip bilgisayar destekli telefon entegrasyonu (CTI) çözümlerinden birini sunmamızı sağlayan ilk dönem yeniliklerimiz, çağrı merkezi çalışanlarının daha önce yanıtlanmış soruları tekrar sormak yerine müşteri sorunlarını gidermeye odaklanmasına olanak tanımıştır. Bugün, çözümlerimiz İletişim Merkezi operasyonlarının en üst düzey bilgi ve kontrol ile gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    2012'de Genesys şirketinin mülkiyet hakları Alcatel-Lucent'den, Technology Crossover Ventures şirketinin iştirakiyle Permira Funds tarafından yönetilen bir şirkete devredilmiştir. Genesys, günümüzde faaliyetlerini bağımsız bir şirket olarak yürütmektedir. Tüm sektörlerdeki kuruluşların, her bir temas noktasında tutarlı bir deneyim sunarak yolculuklarını müşteriye en verimli olacak şekilde belirlemelerine yardımcı oluyoruz.

    Genesys Müşteri Deneyimi Platformu tabanlı çözümlerimiz, işletmelerin etkileşimleri bilinçli şekilde yönetmesine ve müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkarmasına olanak sağlıyor. Bu hizmet altyapısı, müşteri deneyimlerinin sunulan değer ile birleştirilmesini, markaya yönelik daha fazla sadakat ve daha yüksek işletme geliri sağlanmasını kolaylaştırıyor.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll