Erzincan çiçek evi - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 70 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Erzincan çiçek evi
    Fax
    05375810864
    Adres
    Atatürk bulvarı hastane caddesi no:100
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@erzincancicekevi.com
    Web Sitesi
    http://www.erzincancicekevi.com/

     Sizlere, özenle hazırladığımız yüzlerce çiçek modellerimizle en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Katagorilerden seçeceğiniz çiçekleri erzincan'ın her semtine gönderiyoruz . Web sitemiz aracılığı ile sevdiklerinize güvenli bir altyapı ile 7/24 online çiçek siparişi verebilirsiniz ,istediğiniz tarih de ve saat de çiçeğiniz teslim edilecektir .

    Çiçekçilik sanıldığının aksine sadece çiçeklerle yapılan düzenlemeler, süslemelerden ibaret değildir. Çiçekçilik müşteriye saygıdır, sadakattir, güvendir, sır tutmaktır. Bizim müşterilerimiz sadece alışveriş yapmaz, dostluğumuz ticarete katıktır her zaman!

    Türkiye’nin her yerine çiçek göndermeyi, tüm internet kullanıcılarının bir tıklama yakınına getirmekte ve bunu en ekonomik bir şekilde sunmaktayız. Amacımız, toplumumuzda (ne yazık ki) yeterince yaygın olmadığını düşündüğümüz “çiçek göndermeyi” yayınlaştırmaktır.

    Erzincan çiçek evi ailesi olarak amacımız alışverişinizi daha zevkli ve kolay hale getirmek Bu nedenle sitemizdeki çiçekleri kategorilere ayırdık. Size de sadece göndermek istediğiniz çiçeğin kategorisine girip içinden seçim yapmak kalıyor.

    Sevdiklerinize en güzel çiçekleri gönderebilir, gelişmiş çiçek arama sayfalarımızda özel gününüz için en doğru çiçeği seçebilirsiniz. İsterseniz çiçek gönderdiğiniz kişiler adres defterinizde saklanacak ve sevdiklerinizin özel günleri her sene size e-mail yoluyla hatırlatılacaktır. Çiçeğiniz teslim olduğunda size e-mail ve SMS yoluyla çiçeğinizin teslim edildiği bildirilecektir.Firmamız online satış firmasıdır. Çiçek siparişlerinizi  erzincan'daki temsilci çiçekçilerimiz ile aynı gün teslimat yapılmaktadır.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll