Eko Organizasyon - / | https://www.firmasepeti.com
Eko Organizasyon
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 40 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Eko Organizasyon
    Fax
    0(262) 642 74 94
    Adres
    Hacı Halil Mah. Çeşme Cad. Can İş Hanı No:38 Kat:4
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    organizasyon@ekoservis.com.tr
    Web Sitesi
    http://www.ekoservis.com.tr/

    Her şirketin bir kuruluş şekli ve amacı vardır, para kazanmak dışında. Bizimki de böyle oldu;

      Biz bir aile şirketiyiz 1996 yılından bu yana hizmet sektöründe faaliyet göstermekteyiz. 2009 yılında oğlumuzun sünnetini yapmaya karar verdiğimizde başladı hikâyemiz; Şöyle dillere destan şanımıza yakışır bir sünnet daveti yapmak istedik. Nede olsa evimizin tek erkek çocuğuydu Eren’imiz.

      Ancak yaşadığımız bölgede bize yardımcı olabilecek geniş kapsamlı bir organizasyon firması yoktu. Bizde kolları sıvadık… Önce kendi ellerimiz ile bir sünnet tahtı yaptık, masa üstü objesiydi, kumaşıydı derken gün geldi çattı…

      Gece saat 01:00 sularında davetimizi gerçekleştireceğimiz mekana gittik. Sabahın ilk ışıklarına kadar, çiğ düşmüş çimlerin arasında ıslanarak da olsa hazırlıklarımızı tamamladık… Tamamladık tamamlamasına ama gelin birde bize sorun  Off off bu arada evde şehir dışından gelen konuklarımız var… Onlarla da ilgilenmek gerek.

      Veee işte o beklenen gece gerçekleşti. Her şey muhteşemdi ( Masaların ortasında küçücük kalan objelerimiz ve Sahne program akışının takibindeki yoğunluk dışında … İşte o gece anladık ki bu işi bir ehline yaptırmalıymışız.

      Oğlumuz büyüdü, okul zamanı geldi.Evett Serap evde sıkıcı ve monoton bir hayat seni bekliyor  Yok bu böyle olmayacak, bir şeyler yapmam lazım diye düşünürken organizasyon fikri parlayıverdi aklımda. Neden olmasın diyerek başladık. Başlangıçtaki hedef, evde boş zaman geçirmektense hobi olarak yılda birkaç organizasyon yapmaktı. İş ve Hayat Ortağım (Meriç) ‘in 175 m2 lik ofisinin 25 m2 sine el koydum, küçükte bir sermaye ile çıktık yola. Bu kısma kadar her şey çok güzel fakaattt sermayemiz ofisin dekorasyonunda sıfırı gördü. Anlayacağınız evdeki hesap çarşıya uymadı 

      Neyse uzun lafın kısası; İlk yıl 3.. ikinci 10.. üçüncü 25.. dördüncü 70 organizasyon derken iş hobiden çıktı. Başlangıçta 20 m2 olan depomuz şimdi yüzlerce metrekare oldu. Bu arada ofiste benim olan 25 m2 ye eşim Meriç, diğer kalan 150 m2 ye de ben yerleştim.

      O günden bu güne her organizasyonda ayrı bir heyecan ve ayrı bir mutluluk yaşadık. Her organizasyonu kendi organizasyonumuz gibi gördük ve bu bilinçle hareket ettik. Şimdi biz 25 çalışanı ile kocaman bir aileyiz ve sizlerin unutulmayacak günlerinize imzamızı atmak için ilk günkü heyecanımızı yitirmeden çalışıyoruz.  

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll