Ada Üçel İş Kıyafetleri - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 67 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Ada Üçel İş Kıyafetleri
    Fax
    +90 (264) 277 66 68
    Adres
    Yeni Mahalle Toptancılar Çarşısı No:8/F-4
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@uceliskiyafetleri.com
    Web Sitesi
    http://www.uceliskiyafetleri.com/

    Ada Üçel İş Kıyafetleri, Üçel Tekstil adı ile 2006 yılında Ali Yıldırım tarafından iş elbiseleri, promosyon ürünleri ve iş ayakkabıları alanındaki ihtiyaçlarınıza kaliteli çözümler getirmek amacı ile öncelikli olarak kaliteli ürün ve hizmet sloganını kabul ederek kurulmuştur.

    Müşteriye en iyi hizmet ve ürünlerle müşteri memnuniyetini ilk planda tutarak müşteri odaklı çalışıp, müşterinin ihtiyaçlarına göre çözümler üretmeyi amaç edinmiştir.

    Büyük küçük sipariş ayırmadan, siparişlerinizi kendi imalat ünitemizde her aşamasını titizlikle hazırlayıp sizlere zamanında sunmaktayız. uceliskiyafetleri.com.tr, adı altında iş güvenliğinin bir kuruluşu olarak onlıne satışa başlamasına rağmen kısa sürede  müşterilerine verdiği kaliteli ve hızlı  hizmet, samimiyet, güven  sayesinde sektörünün en iyilerinden biri olmuştur.

    İş elbiseleri, iş güvenlik,iş sağlığı malzemeleri, eldiven, parka, uyarı levhaları ve birçok marka ürünleriyle hizmetinizdedir. Zamanla gelen talepler üzerine genç ve tecrübeli çalişanlarıyla ürün yelpazesini genişletmiştir.

    E-ticaret sektöründe kaliteli, güvenilir ve hızlı hizmeti ilke edinen, uceliskiyafetleri.com.tr kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmekte ve gerek ürün gamı gerekse müşteri hizmetleriyle İŞ GÜVENLİK sanal mağazalar arasında Lider konumu almaktadır.

    uceliskiyafetleri.com.tr faaliyet süresi boyunca müşteri memnuniyetini ve sorunsuz teslimatlar gerçekleştirmeyi ön planda tutmuştur. Tüm siparişlerini, maksimum teknolojik donanımla sağladığı güvenli alışveriş ortamında başarıyla gerçekleştirmeye devam etmektedir.

    Unutmayın ki; hizmet kalitenin anahtarıdır...

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll